Buna seara ,
Am cumparat un teren,de la un cetatean care-l mostenise de la unchiul sau.Acest teren este in aceeasi CF,cu inca doi proprietari.
Unul dintre ei , a chemat un expert,care a masurat terenul si l-a repartizat,dupa cum a declarat acesta,ca ar fi fost folosit,din vechime,de catre parintii,care fusesera frati.
Aceste masuratori,ca si shita,care a fost facuta dupa bunul plac al celui care a platit,nu corespund,insa cu ceea ce a fost in realitate.
Astfel ca , vanzatorul meu s-a trezit ca suprafata lui de teren nu mai este acolo unde a folosit el,ci intr-o margine prapastioasa , cu tufisuri,jepi si mestecanis.
Pagubitul a inaintat recurs.Nu s-a finalizat si mi-e vandut mie terenul , sperand ca eu voi lupta sa se faca dreptate.
Am primit,deci,citatie,sa ne prezentam pentru iesirea din indiviziune .
Am fost la coproprietarul nostru,sa vedem ce spune si anume,unde se afla terenul pe care l-am cumparat noi. Anterior,fusesem informat unde a folosit cel care ni-a vandut pamantul,dar am crezut ca ne putem intelege,fara judecata.
Va intreb: Daca ceilelti doi coproprietari n-au semnat actele de impartire a terenului,ESTE VALABILA SITUATIA LUCRATA DE EXPERT ?
Ce putem face,pentru a castiga terenul pe care l-am cumparat?
Cu mult respect, Petrica Leah