Buna ziua.Caut avocat,de preferat in judetul Giurgiu,specializat in drept civil.
Pe data de 3.03.2009 am fost dat in judecata de nasul meu pentru evacuare imobil pe care l-am cumparat impreuna , insa initial am facut actele pe numele lui , urmand ca ulterior sa imi cedeze prin contract jumatate de proprietate.Mentionez ca am suportat jumatate din toate cheltuielile efectuate la cumpararea imobilului si la renovarea acestuia.Fapt dovedit prin chitante.
Termenul de judecata este 08.04.2009 iar procesul se judeca la Judecatoria Giurgiu.
Avem mai multe dovezi in acest caz in favoarea noastra.
Rog sa mi se spuna daca am sanse de castig si care ar fi acestea.Multumesc anticipat.
Inutil sa va spun ca ati facut o mare greseala la intocmirea actelor de proprietate doar pe numele nasului dvs., nu era nici o problema ca acel imobil sa apartina mai multor proprietari.
Daca actele de proprietate nu mai pot fi desfiintate, din punct de vedere legal, dvs aveti acum un drept de creanta asupra sumelor pe care le-ati cheltuit cu acea constructie, efectuate in ultimii trei ani.
Stiu acum ca am facut o greseala,insa faptul este consumat.
De asemenea,vreau sa mentionez ca in contractul de vanzare incheiat intre vanzator si nasul meu ca si cumparator,s-a trecut suma de 10.000 ron ,in timp ce in realitate s-au platit 35.000 ron.
Va rog sa imi spuneti si daca pot cere daune morale in acest caz, si daca inregistrarile audio pot fi admise ca probe in instanta.Deoarece am inregistrat atunci cand nasul meu imi recunostea toate drepturile in fata unui organ de politie chemat tot de el pentru a ne evacua.
Evacuare tolerat
ankasylva
Buna ziua,va rog sa-mi dati un sfat in urmatorul caz :
Dupa divort,un cuplu continua sa traiasca in concubinaj,locuind in casa parintilor baiatului, ambii ... (vezi toată discuția)