avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... credit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

credit

Fostul sot, impreuna cu care am contractat un imprumut in calitate de codebitor, a achitat integral creditul in avans fara sa-mi aduca acest lucru la cunostinta. Acum prin actiunea de partaj imi cere sa-i achit jumatate din aceasta suma, plus dobanzile rezultate din neplata sumei de la data solicitarii pana la finalizarea partajului...!
Intrebarea mea: este justa solicitarea lui? restituirea creditului( cu codebitor-eu) este un act admis, de vointa unilaterala? ii datorez intradevar dobanzi?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 14:36, 7 Iunie 2013
Nu poate sa va ceara sa platiti toti banii. Poate maxim sa se subroge in drepturile bancii si sa va ceara sa-i platiti ratele.

Oricum eu nu va chestia asta admisibila pe calea partajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit restant in euro mariana07 mariana07 Buna ziua, Am luat impreuna cu mama mea un credit in euro pe care intre timp de trei ani nu am mai putut sa il achitam din cauza ca am avut o ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin protestat anamaria2013 anamaria2013 Ma poate ajuta cineva cu o explicatie la un art dintr-un contract , si anume :\'\' In cazul instrumentelor de plata CEC, bilet, cambie, daca pretul nu se ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament imprumut bancar si codebitor anca31 anca31 Buna ziua, In urma unui divort ma aflu in situatia de a decide daca voi reusi un partaj de comun acord cu sotul meu, sau va fi nevoie de partaj prin ... (vezi toată discuția)