avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate incalcat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate incalcat

in anul 1990 parintii mei au cumparat cu acte de vanzare - cumparare(fara clauze)o casa la tara de la niste rude (unchi si matusa) ,care sunt si vecinii nostri /in anul 2010 dupa moartea unchiului matusa afirmand ca ea nu a vandut de fapt niciodata casa parintilor mei,a distrus gardul dintre cele 2 proprietati si a amplasat alt gard intrand 3 metri in terenul nostru (gard situat acum la 1 metru de casa noastra),a inceput sa planteze copaci pe bucata de pamant luata cu forta in special pe langa gard ,sustinand ca acolo ar fi hotarul firesc/toate incercarile de mediere pe cale pasnica au fost in zadar/ mentionez ca atunci cand incercam sa intram pe bucata de pamant de pamant de care am fost deposedati in mod ilegal suntem injurati si amenintati/ as dori un sfat de la o persoana competenta /sincer dorim o rezolvare legala /parintii mei ar dori sa vanda casa ,/va multumesc

Variantele pe care le aveti sunt urmatoarele:fie formulati o plangere penala pt savarsirea infractiunii prevazute la art 220 CP(tulburare de posesie) fie formulati o actiune civila prin care solicitati revendicarea suprafetei ocupate si granituire (stabilirea liniei de hotar).Consultati un av.ambele variante comporta discutii si evident costuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate incalcat ContSters243018 ContSters243018 in anul 1990 parintii mei au cumparat cu acte de vanzare cumparare(fara clauze)o casa la tara de la niste rude (unchi si matusa) ,care sunt si vecinii nostri ... (vezi toată discuția)
Ii poate da in judecata? did_oana did_oana buna ziua, parintii mei s-au mutat acum 15 ani in localitatea natala a mamei mele unde si-au construit o casa pe pamantul parintilor ei au semnat act de ... (vezi toată discuția)
Cazul vecinului rautacios dante2 dante2 Stau in casa cu demisol, la care in iunie 2007 ne-am apucat de izolatia exterioara. Motivul: curtea vecinului dinspre spatele casei este mai jos decat nivelul ... (vezi toată discuția)