in anul 1990 parintii mei au cumparat cu acte de vanzare - cumparare(fara clauze)o casa la tara de la niste rude (unchi si matusa) ,care sunt si vecinii nostri /in anul 2010 dupa moartea unchiului matusa afirmand ca ea nu a vandut de fapt niciodata casa parintilor mei,a distrus gardul dintre cele 2 proprietati si a amplasat alt gard intrand 3 metri in terenul nostru (gard situat acum la 1 metru de casa noastra),a inceput sa planteze copaci pe bucata de pamant luata cu forta in special pe langa gard ,sustinand ca acolo ar fi hotarul firesc/toate incercarile de mediere pe cale pasnica au fost in zadar/ mentionez ca atunci cand incercam sa intram pe bucata de pamant de pamant de care am fost deposedati in mod ilegal suntem injurati si amenintati/ as dori un sfat de la o persoana competenta /sincer dorim o rezolvare legala /parintii mei ar dori sa vanda casa ,/va multumesc
Variantele pe care le aveti sunt urmatoarele:fie formulati o plangere penala pt savarsirea infractiunii prevazute la art 220 CP(tulburare de posesie) fie formulati o actiune civila prin care solicitati revendicarea suprafetei ocupate si granituire (stabilirea liniei de hotar).Consultati un av.ambele variante comporta discutii si evident costuri.