avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Penalitati la debite catre CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Penalitati la debite catre CASS

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti ce penalitati si dobanzi se aplica unei sume vechi de 3 ani neplatita catre CASS. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 18:44, 7 Iunie 2013
Daca intrebarea dvs constituie o simpla informare pot sa va spun ca aceste penalitati si dobanzi sunt calculate conform cu codul fiscal aplicabil fiecarui an...nu cred ca vi se poate da un raspuns atat timp cat nu se cunoaste debitul principal....daca aveti curaj:), puteti solicita un calcul corect direct CJAS sau AFP. Daca inca nu v-au trimis o decizie in acest sens puteti dvs. sa solicitati calcularea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass pentru pfa NicolaeC NicolaeC Am fost recent la fisc sa imi platesc impozitul pe venitul obtinut din activitati independente (PFA). Acolo mi-au comunicat ca am de plata si o suma foarte ... (vezi toată discuția)
Decizii arbitrare de impunere ale cnas ionmihaela ionmihaela Sunt o persoana fizica , care am obtinut venit din cedarea folosintei bunurilor incepand cu anul 2006. nu am fost angajata nicaieri . Dupa aproape 5 ani imi ... (vezi toată discuția)
Accesorii pentru impozite prescrise Aura Mincu Aura Mincu Poate ANAF sa-mi calculeze accesorii(penalități, dobânzi ) pentru impozit pe venit din anii 2002, 2003, 2004, fără sa-mi fi comunicat vreo decizie de ... (vezi toată discuția)