avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Rabla 2013 - pot valorifica bonul primit?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Rabla 2013 - pot valorifica bonul primit?

Am o masina veche care merge perfect, are si aer conditionat, consuma putin dar este ruginita. As vrea sa o duc la casare dar ce pot sa fac cu bonul incasat? Nu am nevoie de masina noua. De vandut, nu cred ca o cumpara nimeni.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: blueberry23 , utilizator 14:10, 8 Iunie 2013
Bonul va ajuta sa va achizitionati un nou automobil, in cazul ca aveti nevoie de unul !
Puteti sa il instrainati unei persoane interesate
Oricine stie ca bonurile acestea folosesc la achizitionarea unei masini noi-doar asa am cumparat-o pe cea noua, cumparand 3 bonuri anul trecut de la diferiti "comercianti".
Intrebarea mea era: pot sa vand bonul pe care il primesc pentru cea veche daca o duc la Remat?
La cum arata nu cred ca pot sa o vand cuiva - deci bunul pe care l-as primi de la Remat ar fi mult mai avantajos. Asta era intrebarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri valorice "rabla" - pot cumpara orice? teleman teleman a,m si eu o itrebare in legatura cu bonurile valorice care se dau pt rabla.este adevarat ca dak dai masina la rabla incepand de la 1 ianuarie 2010 iti da un ... (vezi toată discuția)
Vanzare la fier vechi a utilajelor achizitionate adriana_p adriana_p Buna ziua Firma noastra a cumparat de la un client utilaje deteriorate si le vinde la remat pentru fier vechi la jumatatea din suma pentru care le-a ... (vezi toată discuția)
Rabla 2018 Phantomell Phantomell Salut, am si eu o intrebare... Se poate instraina voucherul? As dori sa achizitionez o masina prin programul rabla 2018,dar nu am o masina veche, as vrea sa ... (vezi toată discuția)