avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denunt calomnios?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denunt calomnios?

Tatal meu locuieste la mine, in Bucuresti, are dommiciliu flotant la noua adresa si o declaratie la postul de politie din comuna unde are stabilul ca locuieste la mine de bunavoie. Mama mea a facut plangere la politie ca il tin sechestrat, ca el nu ar fi sanatos la cap. Politia m-a invitat la post sa dau declaratii, dar nu a mai fost cazul intrucat mama s-a dus si a retractat acuzatiile. Pot sa fac plangere impotriva ei pentru denunt calomnios?
Da, puteti.

Dar... eu zic, dupa parerea mea, ca totusi nu este denunt calomnios.

Se pot purta multe discutii pe aceasta tema :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie prezentare la politie - distanta 200 km, modalitati de ascultare mihaelamihaela1234 mihaelamihaela1234 Esti obligat sa te prezinti la politie daca esti citat?? Intre mama mea si tatal meu au intervenit mai multe neintelegeri.El locuieste in prezent la mine ... (vezi toată discuția)
Minora de 16 ani cornel510 cornel510 Buna ziua.Vreau sa va intreb ceva:Eu sunt intr-o relatie de cativa ani cu o femeie pe care am adus-o la mine in localitate in urma cu vreo 8 ani.In prezent nu ... (vezi toată discuția)
Plingeri mincinoase Costica33 Costica33 S-au formulat impotriva mea la politie plingeri mincinoase de catre o grupare infractionala care actioneaza in locul in care domiciliez. Cum ma pot eu apara ... (vezi toată discuția)