avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract cu o firme de telefonie mobila - factura ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract cu o firme de telefonie mobila - factura neachitata - implinire prescriptie

buna ziua ,in urma cu ceva ani mama mea a incheiat un contract la o firma de telefonie mobila,din diverse motive nu a platit factura in val de 200 lei a vrut sa rezilieze atunci contractul dar nu s a putut ca mai avea 4 luni de contract acum dupa 4 ani s-a trezit cu un recuperator la usa care spune sa se inteleaga amiabil si sa platesca suma de 2200 de lei daca nu o da in judecata .intrebarea mea este ce poate pati daca nu plateste totusi suma de 2200 de lei?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 17:13, 8 Iunie 2013
Daca au trecut patru ani de la ultima factura emisa acea creanta este prescrisa. Nu achitati nimic deaorece aveau dreptul sa isi recupereze banii in termen de trei ani de la scadenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

recuperare creanta comerciala Badger Badger Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu executare silita DeliaMateescu DeliaMateescu Cui mă adresez daca vreau sa scap de plata unei executari silite? Acum doi am fost victima unei escrocherii din partea unui furnizor de telefonie mobila la ... (vezi toată discuția)
Companii de telefonie mobila MariaFiru MariaFiru Buna ziua! Mama mea a avut acum 7 ani, mai exact in 2008, un abonament la o companie de telefonie mobila, incheiat imediat ce contractul a expirat. In urma cu ... (vezi toată discuția)