avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plecari minori de acasa. Consecinte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plecari minori de acasa. Consecinte

Buna seara ! Am tot vazut pe acest site discutii despre plecarea de acasa a minorelor. Dar niciun raspuns nu m-a facut sa inteleg daca se poate face ceva legal. Eu am 16 ani [ impliniti ] si sunt din bucuresti, prietenul meu are 22 , si e din Constanta, acolo sta si bunica mea [ ne vedem odata pe saptamana cand vine el aici ] , mama mea e plecata in Italia de 4 ani si ceva si stau cu tatal meu. Avand in vedere bataile crunte pe care le-am luat de la "tatal" meu , pot pleca de acasa , intorcandu-ma la bunica mea ? Chiar daca nu ma mut cu prietenul meu lui ii poate face ceva legea? Ma poate lua tata inapoi in bucuresti pe cale legala , daca eu nu vreau asta ?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:10, 9 Iunie 2013


nu vreau sa ma mut la prieten, vreau sa ma mut la bunica. Nu am putut sa vorbesc cu ea ca nu eram lasata .. pe ascuns mai vorbeam cu prietena ei , si imi mai spunea de ea. Mama mea stie de "tratamentele "astea, din acest motiv a ales sa plece..
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2013
gi-jane2, moderator
Ia legatura cu bunica si apoi te poti muta la ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,am o întrebare, am 17 ani și niște probleme în ... Geogeorgiana2007 Geogeorgiana2007 Bună ziua,am o întrebare,am 17 ani și niște probleme în familie,cu tatăl meu întrebarea mea ar fii eu doresc sa ma mut cu bunica mea sau cu prietenul ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani si vreau sa ma mut Ilynna Ilynna Sunt sigura ca a-ti mai auzit o gramada de subiecte pe tema \'\'Vreau sa ma mut\'\', si cu siguranta de la fete de 16 ani care vor sa se mute cu iubitul, la ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 17 ani? Elena Delia Elena Delia Buna ziua, sunt din Bucuresti si am nevoie doar sa imi raspundeti la niste intrebari, pentru ca nu imi permit sa platesc un avocat... dar va rog sa cititi ... (vezi toată discuția)