avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furnizare date false instantei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Furnizare date false instantei

in cadrul procesului pe care-l am cu o sala de sport trebuia realizata o expertiza judiciara pe zgomot. expertul a trimis convocarea partilor pentru o data si un interval de timp. societatea a instiintat instanta si expertul ca nu are activitate in aceea perioada, adica nu are programat niciun meci de fotbal. eu am dovada ca in acel interval de timp existau programari de joc, am chitanta achitata pentru un meci in aceea perioada, data si ora sunt precizate clar pe bon cu stampila si semnatura.
cum sa procedez in continuare?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 18:57, 8 Iunie 2013
Depuneti la dosar dovada ca aveau activitate in acea perioada si solicitati instantei de judecata sa aplice o sanctiune, urmand ca expertul sa face convocarile din nou.
succes.
av.M.Hornea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza zgomot nerealizata datorita informatiilor false depuse de parata constsil constsil În cadrul unui proces având ca temă zgomotul produs de un teren de fotbal acoperit cu prelată, instanța a acceptat o expertiză de zgomot care nu a ... (vezi toată discuția)
Expertiza zgomot constsil constsil locuiesc lângă o sală de fotbal acoperită cu prelată, la 11m. am proces impotriva lor datorită zgomotului produs. după proba testimoniala, ... (vezi toată discuția)
Expertiza de zgomot constsil constsil buna seara, va rog sa mă consiliați pe următoarea problema. locuiesc la 11m distanță de o sală de sport acoperită cu prelată (balon) unde se ... (vezi toată discuția)