avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Placuta proprietate privata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Placuta proprietate privata

As dori sa pun o placuta cu "Proprietate privata" sau "NU parcati, proprietate privata" pentru a imi proteja locul de parcare (care este proprietate privata).
Locul unde s-ar preta cel mai bine instalarea acestei placute este pe peretele cladirii in care locuiesc pentru ca ar veni fix in fata ochilor celui care ar dori sa parcheze acolo ilegal.
Este vreun impediment de ordin legal care sa mai mpiedice sa montez o asemenea placuta (de genul: trebuie intai acceptul asociatiei de proprietari, trebuie acord de la primarie etc?)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:31, 9 Iunie 2013
Da, peretele exterior fiind suprafata comuna, cred ca ar fi bine sa aveti aprobarea as. prop. Este simplu si util, adica placuta respectiva nu incurca pe nimeni si isi face bine treba.
Cred ca bine ar fi sa va protejati intrarea pe locul de parcare cu un dispozitiv de blocare, asa cum se practica pe la unele institutii.
Placuta respectiva poate fi pusa si pe un suport metalic (teava), amplasat langa bloc, asa cum se practica la locurile de parcare inchiriate.







Solicitati acceptul asociatiei de proprietari printr-o cerere catre presedinte.
Exista varianta marcarii numarului direct pe carosabilul aferent locului dvs de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalpisori spatiu comun asocoatie de proprietari Edinasz Edinasz Buna ziua. Va rog sa ma ajutati ,on cazul in care locatarii unui condominiu amplaseaze stalpisori metalici pe o alee privata ce trece pe langa condominiu,daca ... (vezi toată discuția)
Parcare privata vasilica72 vasilica72 Buna ziua. Sunt proprietara a unui apartament nou-2014. Cum terbuie sa procedam cu parcarile rezervate in numar suficient de catre constructor,doar ca ... (vezi toată discuția)
Probleme de postarea utilitatilor la bloc. malouda malouda Constituite vreun impediment faptul ca anumite utilitati(apa,gaze) trec prin dreptul unor locatari dintr-un bloc care initial au acceptat situatie dar acum ... (vezi toată discuția)