avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept la mostenire

Buna ziua,

Va deranjez si eu cu o scurta intrebare:
Doresc sa cumpar un apartament pe numele mamei mele.
Este posibil sa fac acest lucru cu clauza ca doar eu sa intru la mostenire (nu si sora/nevasta mea sau alte rude). Posibil sa sune "egocentric" dar credeti-ma da am motive solide....
:)

Multumesc mult anticipat!
Cel mai recent răspuns: gmihaitza17 , utilizator 16:55, 10 Iunie 2013
Multumesc mult pt. clarificari =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire apartament - vreau sa las un apartament unicului meu nepot ... ghiumusa ghiumusa vanzare cumparare apartament vreau sa las un apartament unicului meu nepot,care este casatorit si are un copil doresc ca nimeni sa nu beneficieze de ... (vezi toată discuția)
Declararea simulatiei pauul_sorin pauul_sorin vreau sa declar simulatia intr-un contract de vanzare cumparare pentru un imobil. Intre mine si fostul proprietar este incheiat un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament in romania prin procura consulara carmenici carmenici Sotii A si B din Canada au trimis o procura consulara in Romania in 2011catre C, in vederea vanzarii unui apartament , in care se specifica ca mandatarul ... (vezi toată discuția)