Buna ziua,
Acum o zi am aparut intr-un articol dintr-un ziar online [editat] cu un subiect total deplasat, am fost pozat pe strada, mai exact in fata blocului meu, purtand un costum din cap pana in picioare de girafa.
Pozele au fost editate, mi s-a pus o banda neagra pe ochi pentru a nu fi recunoscut, dar partea proasta e ca exista si o inregistrare video care nu a mai fost blurata si practic ma poate recunoaste oricine. Intrabarea mea este: au dreptul sa posteze ceva neblurat cel putin fara acordul meu? Daca nu, ce ma sfatuiti sa fac?
Pentru a va folosi si publica imaginea (intr-o fotografie si/sau inregistrare video), ar fi trebuit sa aiba acordul dumneavoastra.
Puteti trimite o solicitare (in scris) la redactia cancan.ro, rugandu-i ori sa elimine materialul in care apareti, ori sa blureze imaginea asfel incat sa nu fiti recunoscut.
Caen
danicul
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: care cod CAEN se potriveste pentru serviciul/activitatea de editare a pozelor, formare baze de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii
Xandor
As dori sa stiu daca pentru un SRL-D cu codul caen 7420- Activități fotografice ,sunt necesare anumite autorizatii de functionare de la primarie avand in ... (vezi toată discuția)