Ma confrunt cu o problema mai delicata. Daca ma puteti ajuta va multumesc.In prezent sunt in somaj. In martie am dat un concurs la judecatorie pentru un post pe perioada nedeterminata.Am fost prima sub linie si evident ca nu am fost acceptata pe post. Cand am dat concursul eram insarcinata. La inceputul lunii acesteia m-am internat in spital pentru nastere si exact in aceeasi zi am fost anuntata ca sunt chemata sa depun actele pentru angajare pana la mijlocul lunii.Intre timp postul s-a eliberat si nu se mai face concurs. Problema este ca eu am nascut si nu stiu cum sa procedez ca sa-mi pastrez si postul acesta.Daca nu duc actele evident va lua pe urmatorul de pe lista si pierd. Nu stiu cum sa ma impart. Pot duce actele de angajare , sa ma duc ulterior la munca o saptamana si apoi sa duc concediul de lehuzie? Cum sa procedez? #-o
Nu se schimba prea multe. Reducerea programului de munca este posibila numai in anumite conditii prevazute de lege, de ccm aplicabil sau de reg.intern al angajatorului.
Dupa terminarea concediului de maternitate nu doriti intrarea in CCC?
Nu doresc intrarea in CCC.Va intra sotul in paternitate. Stau si ma gandesc cum sa impac viata de mama cu cea profesionala. Se poate sa depun actele de angajare sa merg o saptamana la servici si apoi sa-mi iau concediu fara plata 3 luni sau 6 luni? Asa as avea si postul asigurat si as sta si cu bebele pana creste un pic.
Concediu prenatal
oana8989
buna ziua.eu sunt in indemnizatie de somaj si as vrea sa stiu daca in concediu prenatal iti poti lua 84 de zile inainte de nastere si 42 dupa nastere?acele 42 ... (vezi toată discuția)