avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Servitute

Vreau sa va intreb daca pot construi in timpul procesului (cerere servitute pe terenul meu)?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 07:56, 11 Iunie 2013
Pentru un raspuns adecvat sunt necesare mai multe detali, va referiti la o servitute de trecere?. In ce masura prin edificare ati aduce atingere dreptului de servitute pretins ?,etc.
Da ,este vorba despre servitute de trecere,intreb,daca vreau sa construiesc ceva acum in timpul procesului se va considera ca am incalcat o lege?practic se cere servitute prin curtea mea ,daca as construi ceva ca sa nu se mai ceara servitute ,se poate?
Stimtat forumist,

Ce sa construiti domnule, banuiesc ca nici autorizatie de constructe nu aveti. Din punctul meu de vedere nu este posibila o astfel se sicanare a adversarului dvs.

Totusi, poate nu ar fi rau sa va incercati sa va aparati interesele prin obtinerea despagubrilor in ceea ce priveste fondul aservit.

Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere CARMENSANDRU CARMENSANDRU Am cumparat o casa si am prin curtea vecinilor servitute de trecere ( curtea mea este 30 m mai in spate). In fata casei am 1.90 m, pana la granita cu vecinul, ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinului cu drumul de servitute nou constituit e necesar? tractor tractor Mi-am cumparat un teren la munte ca sa construiesc o casa de vacanta. Vecinul de alaturi care avea o curte foarte mare a constituit pe langa proprietatea mea ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala pe drum de servitute. ajutor! kira34 kira34 Am achizitionat o casa construita, dintr-un sir de 7. Toate casele sunt identice. Pe partea stanga a lotului pe care au fost construite aceste case sunt ... (vezi toată discuția)