avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru punere in posesie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru punere in posesie

imi puteti spune va rog ce taxa de timbru trebuie sa platesc in urmatoarea speta - sunt proprietar pe o suprafata de teren pe care fara acordul meu o exploateaza altcineva, eu cer in instanta sa imi fie pus in posesie terenul sa fiu lasat sa il lucrez intrucat dovedesc cu acte proprietatea. ce taxa platesc ? multumesc
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 09:08, 10 Iunie 2013
Taxa de timbru se fixeaza de instanta in functie de valoarea terenului pe care D-voastra il revindecati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie a revendicarii unui teren ,imobil ziarediverse ziarediverse Locuiesc in Canada de 15 ani , sora mea locuieste in Norvegia de 22 de ani . O ruda din tara mi-a zis ca bunicul a avut o suprafata de teren intravilan in ... (vezi toată discuția)
Opozabilitate actelor de privatizare ContSters190226 ContSters190226 Sunt implicat intr-o disputa privind opozabilitatea actelor de privatizare pe urmatoarea speta : O societate comerciala s-a privatizat in anul 2000,prin ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea de 30 de ani rasvan20 rasvan20 Tatal meu a cumparat cu chitanta de mana in 1974 un teren in suprafata de 70 mp de la unul dintre cei doi proprietari ai terenului in suprafata de 190 mp. S-a ... (vezi toată discuția)