avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimb teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimb teren intravilan

Am ajuns la intelegere cu vecinul meu care are un teren linga curtea mea ,pe care el nu-l poate folosi deoareceare e o suprafata mica, si nu prea are acces, sa facem un schimb care sa ne avantajeze reciproc .As dori sa stiu care este calea legala si unde trebuie sa ma adresez pt a face acest schimb ?
Puteti apela cu incredere la un notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de acces xmagx2001 xmagx2001 Buna ziua, Acum 4 ani am cumparat o suprafata de teren, cu act notarial, de la socrii mei linga casa acestora. Pe aceasta suprafata am construit o casa ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren smara_radu smara_radu salut! am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns: suntem 3 prieteni si dorim sa cumparam un teren (terenul este de 2700 mp, deci rezulta cate 900 mp de ... (vezi toată discuția)
Forma legala de cedare a unei fasii de teren pt construirea unui drum cuziamusia cuziamusia care este forma legala de cedare a unei fasii din terenul propriu pt construirea unui drum care sa ma deserveasca pe mine cat si pe alti 3 vecini? toti 4 avem ... (vezi toată discuția)