avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot schimba materia unui proces? Obiectul ramane ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot schimba materia unui proces? Obiectul ramane acelasi.

Va rog sa ma ajutati !!! In ianuarie 2012 am dat in judecata (eu impreuna cu inca 13 colegi ) administratia unde lucram deoarece in urma unei oug. am fost dati afara dar nu ne-am primit salariile compensatorii. Termenul procesului este pe 28.06.2013. Problema este ca intre timp aceste salarii ne-au fost date pana la urma dar deoarece am fost dati afara abuziv. Ma scuzati ca nu stiu prea bine termenii avocatesti , noi dorim mai nou reangajarea deoarece nu am fost dati afara corect. Au ramas pilele...ati inteles. Mai pot schimba materia procesului?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:02, 16 Iunie 2013
Daca obiectul ramane acelasi puteti depune o cerere precizatoare.
Obiectul dosarului este :litigii munca si materia este drepturi banesti. Noi dorim sa schimbam drepturile banesti cu contestarea deciziei de concediere ? Se poate?
Obiectul cererii este pretenţia concretă a reclamantului, adică ceea ce cere acesta instanţei.

Înţeleg că iniţial aţi solicitat plata unor drepturi băneşti (salariile compensatorii) iar acum doriţi să vă modificaţi cererea în sensul că renunţaţi la solicitarea iniţială şi contestaţi decizia de concediere. Părerea mea este că puteţi să vă modificaţi cererea de chemare în judecată în sensul dorit de dvs.
Ultima modificare: Duminică, 16 Iunie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau respingere capat de cerere? JohnJohn JohnJohn Situatie: angajati care au fost concediati prin concediere colectiva deschid cate 2 actiuni: - una avand ca obiect contestatie la decizia de concediere; - a ... (vezi toată discuția)
Timp limita blairwitch blairwitch Buna ziua! Va supun atentiei urmatorul caz : -pe data de 14 aprilie mi se termina preavizul de 20 zile , primit pt concediere pe motiv de desfiintarea ... (vezi toată discuția)
Fara decizie de demisie ContSters99540 ContSters99540 patronul meu are 2 socitati, am fost angajat la una din ele pe o functie timp de 2 ani, dupa care m-am angajat si la a doua societate. dar dupa cateva luni am ... (vezi toată discuția)