avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Licitatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Licitatie executare silita

Pentru o datorie pe care o am, am mai mult bunuri sub sechestru care mi-au fost scoase la licitatie. Suma evaluata a activelor scoase la licitatie este cam de patru ori mai mare decat valoarea datorie. E normal?

Ce nu stiu este cum va decurge licitatia. Va fi vandut tot sau numai pana la acoperirea sumei datorata de mine creditorului. Daca se va vinde tot ce se intampla cu restul de bani, in ipoteza in care suma incasata depaseste suma datorata.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:00, 10 Iunie 2013
Vor fi vandute bunuri pana la acoperirea creantei. Daca dupa vanzarea unuia sau a unora dintre bunuri se acopera creanta, nu se vand si cele ramase. Dupa indestularea creditorului si a organului de executare , ce ramane se restituie debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog raspuns maiami maiami Daca un bun ipotecat ajunge la recuperatori ei il pot vinde cu cat vor ? (vezi toată discuția)
Sechestru asiguratoriu mike_ mike_ Am doua procese, pentru fiecare am sechestru asiguratoriu pe diverse bunuri. Unul dintre ele l-am pierdut si am de plata o anumita suma, celalalt proces este ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe un imobil al bancii hobbystyle hobbystyle Buna ziua In urma datoriei neachitate la termen(20000 euro)catre o persoana fizica,tribunalul a hotarat executare silita asupra bunurilor imobile. Bun imobil ... (vezi toată discuția)