Salut!
De ceva timp muncesc la o firma si acum am lovit masina pe care lucram si ma gandesc sa o achizitionez eu doar ca nu se merita sa o inmatriculez ca e tico si taxa e mare.
Cineva mi-a zis sa o iau sa o trec in evidenta la primarie si sa o trec in fiscal la mie iar masina sa ramana doar cu numele de firma. (ceva de genu)
Lamuritima!!
Nu se poate materializa solutia mentionata de dvs
Ca sa puteti inregistra pe rolul dvs fiscal bunul mobil,este necesar sa probati cu document legal ca detineti calitatea de proprietar asupra bunului,aspect care nu poate fi concretizat in conditiile in care precizati ca masina sa ramana doar cu numele de firma.-respectiv proprietar de fapt si de drept este entitatea juridica=firma
Inmatriculare auto
simona 31
buna ziua. dores inmatricularea unui chevrolet din sept 2009, motor mic, cu nr de Bucuresti luat de la un domn care nu apare in certificatul de inmatriculare . ... (vezi toată discuția)
Rca
Lucian_Mardale
Salutare! Am o masina inmatriculata pe numele meu si la care asigurarea obligatorie este foarte scumpa. Eu avand 23 de ani, doresc sa o trec pe numele altcuiva ... (vezi toată discuția)