avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Achizitionare masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Achizitionare masina

Salut!
De ceva timp muncesc la o firma si acum am lovit masina pe care lucram si ma gandesc sa o achizitionez eu doar ca nu se merita sa o inmatriculez ca e tico si taxa e mare.
Cineva mi-a zis sa o iau sa o trec in evidenta la primarie si sa o trec in fiscal la mie iar masina sa ramana doar cu numele de firma. (ceva de genu)
Lamuritima!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:54, 10 Iunie 2013
Nu se poate materializa solutia mentionata de dvs
Ca sa puteti inregistra pe rolul dvs fiscal bunul mobil,este necesar sa probati cu document legal ca detineti calitatea de proprietar asupra bunului,aspect care nu poate fi concretizat in conditiile in care precizati ca masina sa ramana doar cu numele de firma.-respectiv proprietar de fapt si de drept este entitatea juridica=firma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparata fara sa cunosc adevaratul proprietar... georgiana92 georgiana92 Saptamana aceasta am cumparat o masina din Sibiu, am vazut-o pe internet am contactat vanzatorul ne-am inteles sa ne intalnim si am cumparata. Problema ii ca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto simona 31 simona 31 buna ziua. dores inmatricularea unui chevrolet din sept 2009, motor mic, cu nr de Bucuresti luat de la un domn care nu apare in certificatul de inmatriculare . ... (vezi toată discuția)
Rca Lucian_Mardale Lucian_Mardale Salutare! Am o masina inmatriculata pe numele meu si la care asigurarea obligatorie este foarte scumpa. Eu avand 23 de ani, doresc sa o trec pe numele altcuiva ... (vezi toată discuția)