avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... REGLEMENTARI PRIVIND PASCUTUL VACILOR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

REGLEMENTARI PRIVIND PASCUTUL VACILOR

Locuiesc in provincie, casa mea este situata pe drumul judetean.Am vecini care au animale,si vin sa le pasca dimineata de la ora 6.30 si seara de la ora 18. I-am rugat cu frumosul sa nu mai pasca animalele in fata portii mele deoarece fac mizerie si mi-au rupt gardul ,drept raspuns au inceput sa ma injure,sa ma faca tiganca etc.Motiveaza ca este drum public si ei au toate drepturile sa faca orice vor. Mentionez ca exista izlaz in comuna.
Cel mai recent răspuns: Florea80 , utilizator 12:16, 11 Iunie 2013
La cele relatate mai sus eu ca persoana fizica cui trebuie sa ma adresez si ce spune legea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Păsările vecinului in fața porții mele ! FlorinPetrescu92 FlorinPetrescu92 Bună ziua ! Locuiesc de aproximativ 3 ani in satul Păltinișu de lângă Slobozia județul Ialomița. Peste drum de noi avem un vecin care își ține ... (vezi toată discuția)
Domeniu public, drum satesc adrianady adrianady eu locuiesc la sat, pasarile vecinilor mei ( curci,rate,gaste,gaini) stau ,(pasc) doar pe drum fapt care face multa mizerie si plus de asta in timpu zilei ... (vezi toată discuția)
Caii pasc langa casa mea. ce pot face? cezarserv cezarserv Buna ziua. Langa mine exista un teren proprietate privata pe care un alt vecin isi lasa caii sa pasca, uneori liberi, nelegati. Mi-au stricat gardul, mi-au ... (vezi toată discuția)