avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto,timbru,poluare etc
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto,timbru,poluare etc

am vazut in legislatie ca scotand masina din parcul auto national,se recupereaza taxa auto platita dupa 1 ian 2007.este nevoie neaparat de proces?si daca da...onorariul avocatului care m ar reprezenta l as achita fara sa l recuperez?am inteles ca statul roman ar fi obligat sa restituie si penalizari la suma respectiva{taxa auto},cnf prevederilor uniunii europene.
Cel mai recent răspuns: camelia79 , utilizator 13:46, 11 Iunie 2013
Buna ziua,
Taxa auto de poluare se recupereaza oricum daca nu au trecut 5 ani de la incasare.
Onorariile de avocat nu le pot spune, fiecare avand modul sau de percepere.
Se recupereaza atat taxa platita cat si: dobanda legala de la data achitarii pana la data restituirii in fapt si si toate cheltuielile de judecata (onorariu de avocat si taxa de timbru).
Acestea se solicita de avocat prin cererea introductiva
av. Gabriel Klein Kiritescu
Ultima modificare: Marți, 11 Iunie 2013
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
multumesc.aveti cunostinta de vreun avocat din constanta care se ocupa in speta de asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda taxa poluare. zallyna zallyna Mi s-a admis cererea de restituire taxa poluare achitata in 2009, dar cu dobanda calculata la 45 de zile de la data introducerii cererii, desi am cerut-o ... (vezi toată discuția)
Executare silita- litigiu cu angajatorul familistu familistu În 2012 noiembrie am câștigat la Curtea de apel Timișoara un proces cu angajatorul, în speță primăria. Trebuie sa mi se restituie ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat - creștere în timpul proceselor motivată de decizii anaf giotto_2016 giotto_2016 Buna ziua! La asociatia de proprietari ne confruntam cu o problema privind onorariul avocatului care ne reprezinta in instante. Dl. avocat ne-a anuntat de o ... (vezi toată discuția)