De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Un om catre Dumnezeu:
- Doamne!
- Da!
- Ce inseamna pentru tine un milion de ani?
- O secunda.
- Dar un million de dolari?
- Un cent.
- Doamne, imi poti da si mie un cent?
- Asteapta o secunda!
O doamnă merge la un chirurg estetician pentru un facelift. Dupa consultaţie, doctorul îi spune:
- Vă pot face acest facelift, dar va trebui să reveniţi după 6 luni pentru eventuale retuşuri.
- O, nu - zise femeia. Vreau ca totul să fie făcut astăzi, să nu mai fie nevoie să revin.
Doctorul se gândeşte câteva secunde şi zice:
- Bine, avem o nouă procedură pentru aşa ceva. Vă voi monta un mic şurub în vârful capului şi de fiecare dată când apare un rid, strângeţi uşor şurubul şi ridul va dispărea.
- Exact asta îmi doream - zise femeia fericită. Sunt de acord, să-i dăm drumul.
După şase luni femeia revine însă în biroul doctorului.
- Cum merge noua procedură ? întrebă doctorul.
- E groaznic - zise femeia. Ia uitaţi-vă la pungile astea de sub ochi !
- Doamnă, acestea nu sunt pungi, sunt sânii dumneavoastră şi dacă nu lăsaţi şurubul acela în pace, în curând o să aveţi şi barbă. ;)
Intrebare la Radio Erevan:
- Poate sexul, in ultimile luni de sarcina, sa provoace travaliul?
Raspuns:
- Doar daca sexul e intre sotul tau si o alta femeie.
Un student arab trimite un mail tatălui său, în care scrie:
Dragă tată,
Berlinul este minunat, oamenii sunt amabili și îmi place aici, dar îmi este puțin cam rușine să merg la facultate cu al meu Ferrari 599GTB din aur masiv, când toți profesorii și colegii mei vin cu trenul.
Fiul tău, Nasser.
A doua zi, Nasser primește răspuns de la tatăl său:
Dragul meu fiu, am transferat 20 de milioane de dolari în contul tău. Te rog să nu ne faci de râs. Te duci imediat și-ți cumperi și tu un tren.
Cu dragoste,
Tata.
Champions-League. Unirea joaca acasa la Urziceni contra lui
Chelsea Londra. Stadion mic, iar toate locurile sunt ocupate,
doar unul e liber. Vine un tip si il intreaba pe cel care statea
langa, in dreapta, daca e liber.
- Da, raspunde omul.
- Aaauauuu… trebuie sa fii nebun, sa ai un asemenea loc si
sa nu vii la meci…
- Adevarul e ca si locul asta e al meu, vine raspunsul. Trebuia
sa vin cu sotia, am fost impreuna la toate meciurile importante,
din 1982 incoace, de cand sintem casatoriti. Din pacate, ea a murit…
- Totusi, nu ati gasit pe nimeni sa vina cu dumneavoastra? Un prieten, un vecin?
- Nu, toti sunt la inmormantare…
Într-o zi, un ţăran a mers la un frizer pentru o tunsoare. După tunsoare, el a întrebat câţi bani trebuie să plătească, iar frizerul a răspuns: “Eu nu pot accepta bani de la tine, în această săptămână eu fac asta în folosul comunităţii!”. Ţăranul a fost mulţumit şi a
plecat.
A doua zi, când frizerul a mers să deschidă frizeria, a găsit la uşă un bilet pe care scria “Mulţumesc!” şi un coş mare cu legume proaspete.
Mai târziu, un poliţist vine pentru o tunsoare, şi atunci când el încearcă să plătească, frizerul a răspuns din nou: “Eu nu pot accepta bani de la tine, în această săptămână eu lucrez în folosul comunităţii!”. Poliţistul a fost fericit şi a plecat.
A doua zi, când frizerul a mers să deschidă atelierul său, a găsit la uşa acestuia un “Mulţumesc!” şi o duzină de gogoşi, pentru el.
Apoi, un deputat a venit pentru o tunsoare, şi când a vrut să plătească, frizerul a răspuns din nou: “Eu nu pot accepta bani de la tine. Eu lucrez în folosul comunităţii în această săptămână!”.
Deputatul a fost foarte fericit şi a părăsit magazinul.
În dimineaţa următoare, când frizerul a mers să deschidă atelierul său, a găsit o duzină de senatori şi deputaţi aliniaţi, în aşteptare pentru o tunsoare gratis….
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)