De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Seful meu mi-a zis:
- Crezi ca poti sa vii sambata la serviciu, stiu ca e weekend si poate ai planuri, dar am nevoie de tine.
- Sigur, nicio problema, am zis, dar e posibil sa intarzii, sambata dupa cum stii e un trafic infernal.
- OK, cand crezi ca o sa ajungi ?
- Luni ! #-o
Usor uracios, dar atat de realist ....
Un batranel de 80 de ani castiga la Loto 1 milion de euro. Intrebat de ziaristi ce va face cu banii, raspunde prompt:
-Voi dona toti banii primariei pentru construirea a 1000 de WC-uri publice.
-Cum asa ?!
-Pai, sa se spurce toti pe norocul meu care a venit asa de tarziu !
Un oltean ajunge la turci in bazar. Intra intr-un magazin cu palarii si probeaza una dintre ele:
– Nu va suparati, cat costa palaria asta ?
– 100 lei
Olteanul incearca o negociere.
– Nu ! 50 lei …
– Nu, nu, nu se poate, zice turcul.
Pleaca olteanul, se intoarce dupa doua ore:
– Hai bre cat costa palaria asta ?
Turcul, vazand ca are deja vanzare buna, lasa la pret:
– Hai ca ti-o dau cu 50 de lei.
- Nu ! 25 lei …
– Nu, nu, nu se poate.
Iar pleaca olteanul, se intoarce dupa alte doua ore, la sfarsit de program:
– Hai bre cat costa palaria ?
Turcul, vazand ca a vandut aproape toata marfa:
– Nu costa nimic ma, ia-o si du-te.
– Nu ! Doua … #-o
Dupa o ploaie zdravana, un ardelean sta pe un trotuar din Bucuresti, in asteptarea unui autobus. La un moment dat, o masina trece in tromba printr-o balta de la marginea trotuarului, stropindu-l din cap pina-n picioare; in mod evident, fara a se opri...
Fara a se enerva, ardeleanul comenteaza cu voce tare:
- No, asa ceva la noi - la Cluj - nu se poate intampla !...
La care, unul de langa el il intreaba:
- Da ce, ba' ardelene, la voi, la Cluj nu sunt balti !?
- Ba sunt!... Da' daca te stropeste cu masina, soferul opreste, se da jos si-si cere iertare, te urca in masina, te duce acasa la el, iti da un rind de haine uscate, te pune sa faci un dus, iti da o masa pe cinste si-un sfert de palinca, te tine sa te culci acolo si dimineata, la plecare, iti da si o suta de euro.
- Ha, ha !... Te-ai tampit, omule, zau asa !... Ti s-a intamplat tie una ca asta !?...
- Mie, nu !... Da' lu' nevasta-mea, da !... ;)
Doi prieteni opresc sa faca plinul la o benzinarie unde este afisat un anunt: “La un plin aveti sansa de a castiga o partida de amor gratis.”
Fac plinul, se duc sa plateasca si vanzatorul ii pune sa aleaga un numar intre 1 si 10.
-Sase, zice unul din ei .
-Nu ati castigat, le zice vanzatorul. Mai incercati si alta data.
A doua zi si a treia zi vin din nou, dar fara succes.
-Stii ceva , eu cred ca e trucat concursul asta, zice unul din ei.
Celalalt ii raspunde:
-Nu cred, sotia mea a castigat de doua ori pana acum !
Soacra isi invita ginerele la masa. Ginerele, desi suspicios, accepta invitatia. Pe masa, tot felul de salate, mai multe preparate din carne de pui si de porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, sampanie, ibricul de cafea pregatit, la indemana, muzica …
La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele ia o bucatica de carne si i-o da pisicii, care dupa 2, 3 crampe moare sub masa. Nervos tare, ginerele apuca o cratita goala si cand intra soacra in sufragerie, ii trage una de o lasa lata pe jos.
La care pisica de sub masa:
– YEESSS !
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)