De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Donald şi Barak au mers la aceeaşi frizerie ca să se radă. Cum stăteau ei în scaun, fiecare fiind servit de câte un bărbier, nimeni nu spunea niciun cuvânt, de teamă ca discuţia să nu degenereze în politică. La final, bărbierul lui Donald ia aftershave-ul, moment în care Donald îi spune:
– Nu, te rog. Dacă mă miroase nevastă-mea, o să creadă iarăşi că am fost la bordel.
Celălalt bărbier i se adresează lui Barak:
– Dumneavoastră doriţi aftershave ?
– Sigur, nicio problemă. Soţia mea nu ştie cum miroase într-un bordel. ;)
Un tanar pe nume Donald
Un tânăr pe nume Donald a cumpărat un cal cu 250 dolari de la un fermier. A doua zi fermierul a venit acasă la Donald și i-a spus:
-Îmi pare rău să vă aduc vești proaste, dar calul a murit.
Donald i-a răspuns:
-O.K., dă-mi banii înapoi !
Fermierul i-a zis:
-Nu pot. I-am cheltuit deja.
Atunci Donald i-a zis:
-O.K. Adu-mi calul mort !
Fermierul a replicat:
-Ce dracu vrei să faci cu el ?
Donald i-a răspuns:
-Am să-l pun la o tombolă.
Fermierul și-a făcut cruce:
-Cine naiba a mai auzit de o tombolă cu un cal mort ?
Donald l-a liniștit:
-Nu-ți face probleme. N-am să spun că este mort.
După o lună fermierul s-a întâlnit cu Donald și l-a întrebat:
-Ce s-a întâmplat, până la urmă, cu calul mort ?
La care Donald i-a explicat:
-Am organizat o tombolă, am vândut 500 de bilete la 5 dolari biletul și am făcut un profit de 2.245 dolari.
Cu gura căscată fermierul l-a întrebat:
-Și nimeni nu s-a plâns ?
Iar Donald i-a răspuns râzând:
-Ba da, câștigătorul tombolei, dar i-am restituit imediat cei 5 dolari.
Unde credeti ca se Donald, in prezent ? :innocent:
Chiar daca bancul pare a fi cu bulina rozalie, nu-l pot pastra numai pentru mine.
O mama isi surprinde fiica de 35 de ani jucandu-se cu un vibrator.
– Ce faci ? o intreaba mama.
– Mama, am 35 de ani, sunt urata, asa ca de acu’ incolo, asta va fi sotul meu.
A doua zi, tatal, auzind in camera fetei zgomote ciudate, intra si primeste aceeasi explicatie. O zi mai tarziu, mama isi gaseste sotul cu o sticla de bere intr-o mana si cu vibratorul in cealalta.
– Barbate, ai innebunit ? Ce faci ?
– Nu vezi ? Stau si eu la o bere cu ginerele. :tooth:
Nevasta unui ardelean bagă cerere de divorţ. Ajunși în faţa judecătorului, ea spune:
– De 10 ani suntem căsătoriţi şi încă nu am făcut dragoste !
Judecătorul, mirat, îi spune ardeleanului:
– Bă, tu ori nu vrei, ori nu poţi, ori nu ştii !
Ardeleanul replică:
– De putut, pot; de vrut, vreau; de ştiut, ştiu ! Dar nu văd de ce atâta grabă … :tomato:
Gandul soacrei cu 3 fete
Intr-o zi soacra se hotaraste sa-si testeze cei 3 gineri. Asa ca se arunca intr-o fantana … Primul ginere o vede si se duce repede si o salveaza. A doua zi acesta gaseste in fata casei o Dacie cu un biletel: "Cu drag, mama soacra."
Dupa o vreme se arunca iar soacra in fantana si o vede cel de-al doilea ginere si o salveaza si el. Si ca drept rasplata acesta gaseste a doua zi un Matiz in fata casei cu acelasi biletel.
Hotarata sa faca si ultima proba, soacra se arunca iar in fantana asteptand sa fie salvata de cel de-al 3-lea ginere … Acesta in schimb se gandeste asa: "Daca primului i-a dat o Dacie … al 2-lea a primit un Matiz, inseamna ca mie o sa-mi dea o bicicleta, cel mult … Ia mai bine s-o las-o acolo, sa moara …
A doua zi de dimineata se trezeste cel de-al treilea ginere cu un Ferrari ultimul model la poarta insotit de un biletel pe care scria: "Cu drag, tata socru !"
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)