De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Când ne căsătorim suntem iepurași, fluturași, îngerași, puișori.
Când divorțăm suntem vaci, boi, oi, porci …
Se relaxează restricțiile ! Veți putea merge pe front fără certificatul verde.
Noroc cu Putin … că altfel erați la a 7-a doză de Pfizer.
Japonia, țara soarelui răsare. Bulgaria, țara trandafirilor. Olanda, țara lalelelor. România, țara belelelor.
Cozi de zeci de metri la usturoi în toată țara, după ce presa a scris că Putin e vampir !
Nicolai I – mort pe 2 martie
Stalin – mort pe 5 martie
Alexandru II – omorât pe 13 martie
Paul I – omorât pe 24 martie
Ivan cel Groaznic – mort pe 28 martie ...
Zic și eu ..., nu ar fi păcat să strice Putin tradiția ?
A trecut luna si a scapat, norocosul ....
Pacienta, foarte timida, se adreseaza doctorului:
- Domnu' doctor, toata lumea imi spune ca sunt foarte urata ..
- Asezati-va pe canapea, cu faţa in jos !
In Israel, un pacient ii da doctorului 20 de sekeli.
- Asta e pentru mine, sau pentru asistenta ? intreaba doctorul ofensat.
- Pentru amandoi !
Ion si Vasile la carciuma.
- Ba, Vasile, rau e sa fii prost.
- Mie-mi spui !
Pesimistul:
-Femeile din barul asta sunt niste stricate.
Optimistul:
-Asta sper si eu!
Toti oamenii aduc fericire. Unii prin prezenţa, altii prin absenţa lor ...
Fericirea este ca o minge. Alergam tot timpul dupa ea si cand am prins-o, ii dam cu piciorul ...
După o lună de la căsătorie, prietenul îl întreabă pe fostul mire:
- Văd că eşti îngândurat ? La ce te gândeşti ?
- Mă întreb de ce toate jocurile de noroc sunt interzise, numai căsătoriile nu ?
Glume cu personalitati internationale
Glume cu personalitati internationale
Dramaturgul și memorialistul francez Marcel Pagnol povestește că, plimbându-se pe străzile unui orășel , a văzut o firmă „ Emma Bovary - Mercerie“. A intrat în prăvălie și, după ce a cumpărat câteva ace, a întrebat:
– Îl cunoașteți cumva pe Gustav Flaubert ?
– Nu, îi răspunse Mme Bovary, nu cumpără de la noi ...
La moartea lui Mirabeau, în 1791, doliul a durat trei zile. O sută de mii de persoane au urmat cortegiul funerar. Când câteva doamne s-au plâns că Primăria nu stropise străzile, un hâtru a dat acest răspuns inspirat:
– Primarul s-a gândit, dar conta pe lacrimile dv. ...
Generalul în retragere Domingos Augusto da Costa Oliveira, după o curte asiduă de nu mai puțin de 20 de ani, făcu în sfârșit declarația de dragoste către tomnatica sa aleasă, Catalomini.
– Prințesă – încheie el – te implor, încă o dată, dă-mi voie să-ți ofer inima mea ...
– Fie – răspunse ea – o accept, Gusto ... Dar să știi că la primul semn de angină pectorală ți-o dau înapoi !
– Eu m-am născut chiar în ziua când a murit dramaturgul norvegian Henrik Ibsen, se lăuda un conte cu veleități în domeniu.
– Ce poți face ? – îi răspunse cineva. Amândouă evenimentele sunt, fără îndoială, triste pentru soarta dramaturgiei mondiale ...
Va urma
Actorul și cântărețul francez Charles Aznavour povestea că s-a adresat unei tinere drăguțe:
– Vrei să fii soția mea ?
– Cât câștigi pe lună ? l-a întrebat ea.
– Cinci sute de franci.
– Banii ăștia, dragul meu, nu-mi ajung nici pentru batiste !
– Nu-i nimic, îi spune artistul, o să aștept până îți trece guturaiul și-i întoarse spatele.
Marele scriitor irlandez George Bernard Shaw a participat odată la un bal de binefacere și a dansat de câteva ori la rând cu aceeași persoană.
– Cum se face că dansați numai cu mine ? Este al patrulea dans împreună, i se adresă partenera, pe care fizicul o dezavantaja în mod vizibil.
– Păi, doar este bal de binefacere ... îi răspunse scriitorul.
Când biologul francez Louis Pasteur, întemeietorul Microbiologiei, era pe patul de moarte, preotul venit la ultima împărtășanie îl întrebă:
– Vă deziceți de Diavol și de uneltirile lui ?
Pasteur a stat puțin pe gânduri, după care a spus:
– Are sens să-ți faci noi dușmani chiar înainte de moarte ?
Va urma
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)