avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoastere copil de catre tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoastere copil de catre tata

Amica are un copil cu o persoana iar acesta nu doreste sa il recunoasca legal ce poate face?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 18:00, 14 Iunie 2013
Aha si cam cat costa aceasta procedura ca sa stie macar de se merita?
Cu test ADN cu tot, circa 4000 lei. Nu vorbim de onorarii de avocat ci doar de costurile aproximative la INML.
Clar avand in vedere ca aceasta persoana nu este de mare potenta financiara poate aceasta sa inregstreze copilul ca fara tata?
DA!
Atata vreme cat tatal nu doreste sa recunoasca copilul, poate sa il treaca in certificat fara tata. Pe de o parte, avantajul este ca scapa de stresul generat de procesul privind exercitarea autoritatii perintesti, de un program de vizita care trebuie respectat iar copilul este scutit de ranile sufletesti produse de un tata care nu l-a vrut.

Alte discuții în legătură

Paternitate prin test adn pana la varsta de un an costingh costingh buna ziua. va rog sa imi spuneti daca la intentarea unui proces de stabilire a paternitatii ( pana la implinirea varstei de un an al copilului ), ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor serban.m serban.m Buna ziua,as dori sa stiu pentru recunoasterea unui minor de catre tata in instanta,stabilirea pensiei alimentare si cheltuieli de judecata,se poate obtine si ... (vezi toată discuția)
Minori xmicle xmicle am o fetita de 2 ani . tatal nu a recunoscut-o legal. ce pot face in cazul asta.? a stat o per cu noi a poi ne-a parasit (vezi toată discuția)