avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoastere copil de catre tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoastere copil de catre tata

Amica are un copil cu o persoana iar acesta nu doreste sa il recunoasca legal ce poate face?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 18:00, 14 Iunie 2013
Vizite nu l-ar interesa pe respectivul atata timp cat nu doreste nici sa o recunoasca
ce varsta are copilul ?
4 luni
Se vede treaba ca nu cunoasteti ca inregistrarea nasterii la starea civila se face in termen de 15 zile de la nastere.
Sa zicem ca " amica" nu v-a zis ca cel mic ( fata sau baiat ? :) )are deja certificat de nastere in care e singurul parinte.
Sa nu ziceti ca a nascut in strainatate sau acasa..

Pt expertize si alte taxe, se poate cere ajutor public judiciar la aceeasi instanta daca mamica nu obtine venituri.

:offtopic:
va rog, pe viitor sfatuiti-va amicele sa scrie cu incredere pe forum... personal.

Nu stiu sa va spun ce cum anume caci parintii e s-au ocupat de asta ea avand 17 ani daca termen de inregistrare este de 15 zile probabil ca l-au inregistrat

Alte discuții în legătură

Paternitate prin test adn pana la varsta de un an costingh costingh buna ziua. va rog sa imi spuneti daca la intentarea unui proces de stabilire a paternitatii ( pana la implinirea varstei de un an al copilului ), ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor serban.m serban.m Buna ziua,as dori sa stiu pentru recunoasterea unui minor de catre tata in instanta,stabilirea pensiei alimentare si cheltuieli de judecata,se poate obtine si ... (vezi toată discuția)
Minori xmicle xmicle am o fetita de 2 ani . tatal nu a recunoscut-o legal. ce pot face in cazul asta.? a stat o per cu noi a poi ne-a parasit (vezi toată discuția)