avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord vecin deschidere cabinet medical la casa cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord vecin deschidere cabinet medical la casa cu perete comun

Buna ziua. Am achizitionat un apartament la o casa cu doua apartamente la care s-a facut separarea prin hotarare judecatoreasca. Practic sunt intrari separate, curti separate dar exista un perete comun. Ca adresa este un singur numar si doua apartamente.
Am nevoie de acordul vecinului pentru infiintarea unui cabinet medical sau nu?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:23, 11 Iunie 2013
La bloc este nevoie de semnaturile vecinilor, sus-jos, dreapta - stanga si apoi aprobarea com. executiv.
La casa, nu stiu. Trebuie mers la ORC si intrebat, probabil ca acolo trebuie deschisa afacerea, dar sa zicem ca dvs. nu spuneti ca stati la casa cu perete comun, ce se intampla? Vecinul dvs. va poate reclama? Cred ca ar trebui sa aveti si acordul acestuia ca la cate mofturi avem acces acuma, nu este departe o reclamatie. Mai ales ca este vorba de un cabinet medical, cred ca trebuie sa intrebati mai multe autoritati despre aceste aspecte.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa SilaghiCristina SilaghiCristina As vrea sa infiintez un pfa (in Bihor) .Intrebarea mea ar fi daca am nevoie de semnaturile vecinilor sau doar de aprobarea asociatiei de proprietari ... (vezi toată discuția)
Avizul vecinilor pentru sediul social s3bash s3bash Buna seara, Imi cer scuze daca intrebarea mea pare stupida, dar as dori sa stiu mai exact de la care dintre vecinii mei am nevoie de semnatura pentru sediul ... (vezi toată discuția)
Acord vecin sediu social srl bobu_elena bobu_elena Buna seara, doresc să-mi deschid un SRL fara angajat cu sediul social în apartamentul in care locuiesc. Imi trebuie acordul vecinilor tuturor vecinilor din ... (vezi toată discuția)