avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa, inventar incomplet
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa, inventar incomplet

O societate comerciala intrata in faliment preda toate activele lichidatorului. La inventar se constata absenta unei parti din echipamentele gajate la banca. Pentru acelasi credit este pus garantie si un imobil. Situatia reala este ca echipamentele au fost pierdute din mutarea dintr-un spatiu in altul din lipsa banilor. Care sunt consecintele si cum se poate apara administratorul.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:05, 11 Iunie 2013
Consecinte : Angajarea raspunderii administratorului. Aparare : Cu avocat in functie de circumstante sau colaborati cu lichidatorul si va asumati greselile facute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in stare de faliment ContSters81099 ContSters81099 Buna ziua, am o firma in stare de faliment, dar soldul casei (scriptic) este mare. Banii, faptic nu sunt .Daca voi fi obligata sa-i depun si momentan nu este ... (vezi toată discuția)
Gajul cu deposedare vs. insolventa Amalia18_bv Amalia18_bv Buna seara! Am o creanta aspura unei SC care a intrat in insolventa. Creanta este garantata (gaj cu deposedare). Creanta mi-a fost recunoscuta si inscrisa in ... (vezi toată discuția)
Faliment / insolventa / sanciuni penale hunedoreanul hunedoreanul Iata care este problema. Societatea A a functionat pina acum citeva sapt intr un spatiu al unei alete societati B cam o perioada de 9 luni. Pentru a putea ... (vezi toată discuția)