avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bilete de tratament gratuite sau platite partial ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bilete de tratament gratuite sau platite partial ?

Buna seara . Va rog sa-mi spuneti daca toti salariatii ce muncesc si in domeniul
privat si cei care lucreaza in domeniul public ,si care platesc CAS beneficiaza de bilete de tratament prin casa de pensii cu plata partiala functie de venit a biletului de tratament . Se face diferenta intre privat si public ?#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 12 Iunie 2013
Anul trecut aceste persoane beneficiau de asemenea bilete pe contributia sotiei sau a sotului ,anul acesta nimeni nu spune nimic . Va deranjez cu aceste intrebari deoarece am mers la acestia si mi s-a spus ca numai cei de la serviciul bugetar beneficiaza de aceste bilete ,in continuare sunt ca o casta inchisa ptr noi muritorii de rand ,nu spun nimic de care sa beneficiem si noi. Daca exista o hotarare ceva in acest sens va multumesc anticipat !!
Actul normativ vi l-am indicat mai sus . Nu este prevazut in acesta numai ca cei din sectorul bugetar beneficiaza de asa ceva.

Criteriile sunt stabilite tot prin acel Ordin, care acum se refera la asiguratii in sistemul public de pensii. Ori coasigurat in sistemul public de pensii nu exista, ci in cel de sanatate.

Puteti intreba la C.N.P.P. despre problema dvs
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana cu handicap usor poate beneficia de bilet gratuit de tratament? elena_1234 elena_1234 Buna seara, O persoana cu handicap usor poate beneficia de bilet gratuit de tratament? Doamna de la casa de pensii spune ca nu, sa plateasca jumatate de ... (vezi toată discuția)
Drepturi boli profesionale daniel2766 daniel2766 Sa schimbat cumva legea in vederea acordari de bilete tratament si alte drpturi care pot beneficia. Ani trecuti am beneficiat de bilete de tratament de la ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap-drepturi bilete gratuite tratament balnear cocos44 cocos44 Sunt persoana cu [b]handicap fizic grav[/b],permanent,nerevizuibil,cu asistent personal;de asemenea am si calitatea de [b]pensionara de limita de ... (vezi toată discuția)