avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Conditii insotire elevi in excursie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Conditii insotire elevi in excursie

Buna ziua,

Azi baiatul meu a fost in excursie cu clasa insotiti de d-na invatatoare. La vizitarea unei cetati au fost nevoiti sa folosesca telegondola. Evident ca nu au incaput toti in aceeasi cabina asa ca s-au format mai multe grupe. Primul si ultimul grup de elevi a fost insotit de o invatatoare (au fost doua clase in acelasi autocar).

In timp ce asteptam intoarcerea autocarului, o mama a fost revoltata ca fetita ei a fost neinsotita in telegondola.

Intrebarea este: poate avea invatatoarea repercursiuni din aceasta cauza?

Multumesc!
Mai detaliat, se poate?
Insotitorii adulti nu au voie sa lase copiii neinsotiti in locuri nepotrivite sau nesigure conform varstei lor. Asta inseamna ca, daca nu s-a intamplat nimic, mama nu are de ce sa fie suparata.
Daca s-a intamplat, atunci sunt necesare detalii: unde, de ce etc.
In mod normal, atata timp cat operatorul telegondolei a permis accesul copiilor neinsotiti sau in regulament nu se precizeaza ceva de accesul minorilor sub x ani insotiti, atunci totul este ok. Astea daca s-a intamplat ceva, copilul s-a lovit, s-a speriat, a avut un atac de panica... altfel discutam degeaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul elevului , al copilului in societate marcela72 marcela72 Am si eu urmatoarea problema : fetita mea cea mica ( 11ani ) , are un coleg care o tot plesneste , cand m-am dus la scoala sa-l intreb de ce face acest ... (vezi toată discuția)
Am fost agresata de catre un agent de paza la scoala unde invata fiul meu alinamilea alinamilea Buna ziua, Ieri mi s-a intamplat un lucru incredibil. M-am dus la scoala sa il iau pe fiul meu, pe la ora 11.50-12.00, adica la terminarea programului de ... (vezi toată discuția)
Accesul interzis minorilor neînsoțiți în decathlon. este legală această interdicție? mimi mimi Buna ziua, Va rog sa imi raspundeti la o intrebare: au voie angajatii/agentii de paza de la Decathlon sa interzica accesul in magazin accesul unui copil de 12 ... (vezi toată discuția)