avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociere cooperativa mestesugareasca cu S.R.L.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociere cooperativa mestesugareasca cu S.R.L.

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca o Cooperativa mestesugareasca poate cunpara parti sociale intr-un SRL (cu activitate de productie).

Cu stima,
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 09:13, 12 Iunie 2013
Parerea mea este ca nu legislatia ii poate impiedica, ci numai actul constitutiv sau regulamentele interne.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parti sociale pentru angajat trimis in somaj viorellupsea viorellupsea buna ziua am fost dat in somaj de la o scm in februarie ac si as vrea sa stiu cand voi primi partile sociale ce mi se cuvin ,[societatea este in faliment] (vezi toată discuția)
parti sociale vs. cooperativa mestesugareasca ginokim7 ginokim7 Buna ziua, am si eu o intrebare daca cumva ma puteti ajuta. Cum imi pot recupera partile sociale retinute din salar din perioada cand eram angajat la o ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala Nina1 Nina1 Buna ziua, Care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru infiintarea unei societati comerciale de tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)