avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare teren trecut in proprietatea statului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare teren trecut in proprietatea statului

Buna ziua,
parintii mei au avut in proprietate o casa cu gradina de 1400mp. Tata a decedat in 1980 si la succesiune eu si o sora am mostenit partea tatalui cate 1/4 din casa si teren. In anul 1987 mama mea care detinea 1/2 din casa si teren a facut un contract de intretinere cu sora mea prin care mama ceda surorii partea dinsei de casa.In acel moment 125 mp.teren au trecut in posesia statului.Se mai poate recupera acel terem?cum trebuie procedat, si cine il oate revendica?

Alte discuții în legătură

Recuperare teren trecut in proprietatea statului dorina49 dorina49 In anul 1984 a-s facut succesiunea dupa tata. Eu si o sora am mostenit care 1/4 din casa si teren(mama si 2 surori au renuntat). In 1987 mama a incheiat ... (vezi toată discuția)
Succesiune dodorina49 dodorina49 Suntem 4 frati.Parintii nostri au detinut o casa pe un teren de 1439 m.p.Tata a decedat in 1980 si in 1984 am facut succesiunea in urma careia 1/2 din ... (vezi toată discuția)
Dupa decesul tatalui eu si o sora am mostenit partea lui din ... dorina49 dorina49 Dupa decesul tatalui eu si o sora am mostenit partea lui din casa si terenul de 1420 mp, mama renuntand in favoarea noastra in anul 1984. Eu locuiam cu mama in ... (vezi toată discuția)