avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abtinere judecator - cauza repartizata aleatoriu - ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Abtinere judecator - cauza repartizata aleatoriu - intampinare tardiva

buna ziua,

In cadrul unei contestatii la executare, la primele 4 termene intimatul nu a depus intampinare, iar mai apoi, dupa ce a ramas in pronuntare, judecatorul s-a abtinut, cauza fiind repartizata aleatoriu altui complet. La cel de-al doilea complet, intimatul depune intampinare la al doilea termen (la primul termen fiind lipsa procedura). Contestatorul invoca exceptia tardivitatii intampinarii (si pentru faptul ca la primul complet, timp de 4 termene nu s-a depus intampinare).

In acest caz, avand in vedere c aprin incheierea de admitere a abtinerii nu s-a precizat care acte de procedura vor fi mentinute, este in termen depusa intampinarea? Cauza se judeca pe baza vechiului cod de procedura.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters290615 , utilizator 15:05, 12 Iunie 2013
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - abtinerea unui judecator bundy220 bundy220 Buna ziua. Am castigat o contestatie la o amenda,pe motiv ca nu a fost precizat corect art de lege care sanctiona fapta(parcare fara tichet).Politia primariei ... (vezi toată discuția)
Care este termenul pentru depunerea intimpinarii in recurs dupa codul vechi? ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, va rog mult daca e posibil sa-mi dati un raspuns. Am un proces in recurs, primul termen a fost pe data de 28.04.2014. S-a aminat cauza din cauza ... (vezi toată discuția)
Întâmpinare comunicatムdupムce cauza a rãƒmas în pronunþare marifun67 marifun67 Am primit o citatie cu o intampinare anexata. Precizez faptul ca au fost două termene si procesul este in pronuntare. La ce pot sa ma astept? Eu sunt ... (vezi toată discuția)