care este procedura in cazul in care as vrea sa imi retrag declaratia facuta la procuror ca parte vatamata intr-un dosar privind traficul de influenta? mai pe larg, dosarul a fost deschis in urma unor declaratii la politie, acesta a fost transferat la parchet, eu am fost chemata la parchet si intrebata daca imi sustin declaratia facuta la politie, am zis ca da si sa scris la calculator o noua declaratie identica cu cea scrisa de mana la politie.
1-- daca persoana invinuita nu recunoaste, ce se intampla ca martori nu sunt decat cuvantul meu contra al lui?
2--m-am gandit ca ar fi bine sa retrag acea plangere (declaratie) facuta la procuror si sa termin odata, ca nu imi convine sa lipsesc de la servici apoi sa fac 200km dus-intors pana la parchet, care este procedura de retragere? +ca am aflat ca persoana aceasta are o gramada de probleme de sanatate si nu as vrea sa mai ii fac si eu probleme.
Infractiunea de trafic de influenta nu face parte dintre acelea care se urmaresc la plangerea prealabila a persoanei vatamate si care - atunci cand se retrage plangerea - sa aiba ca efect impiedicarea exercitarii actiunii penale. Odata sesizate organele de urmarire ele continua cercetarile din oficiu.
Solutionare accident
starsky
In urma unui accident de circulatie partile s-au impacat , partea vatamata a dat declaratie precum ca nu doreste sa depuna plangere penala si nu are nici un ... (vezi toată discuția)