avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de uzufruct al mamei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de uzufruct al mamei

Am o garsoniera la care mama are dreptul de uzufruct iar eu sunt proprietara. Pentru ca eu inchiriez mereu aceasta garsoniera, mama va trebui sa se deplaseze vreo 600 de km ca sa semneze contractul de inchiriere, ceea ce nu e convenabil deloc. Ea e de acord sa renunte la acest drept. Cum se procedeaza? #-o
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:33, 12 Iunie 2013
Declaratie autentica la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager florineftimie florineftimie Buna ziua, Am si eu o problema.Am o garsoniera si vreau sa o vand,dar in contract eu sunt proprietarul nudului imobil,iar mama are dreptul de uzufruct ... (vezi toată discuția)
Vreau sa renunt la o proprietate unde mai are drept si uzufructuarul justme890 justme890 Acum 5 ani, am cumparat o garsoniera unde am fost trecuta ca nud proprietar si maica-mea ca avand drept de uzufruct. La momentul respectiv, n-am stiut ce ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu clauze intretinere si uzufruct ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! Sunt nudul proprietar al unui apartament.Mama mea si cu mine avem contract de intretinere cu uzufruct viager. Si mama si eu dorim sa vindem ... (vezi toată discuția)