avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna seara,
am fost crescut de o matusa si de sotul acesteia(mama si tata),nefiind trecut pe numele acestora,matusa mi-a facut un testament dupa moartea sotului ei.Tata nu are frati.Poate ataca cineva acest testament?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:07, 12 Iunie 2013
Mergeti la notar si acceptati mostenirea in termenul legal.Sunt prea putine informatii pt. un raspuns exact.
In principiu orice act este atacabil. Daca Matusa si unchiul nu au mostenitori rezervatari adica copii i parinti in viata, si daca testamentul este autentic si sunt desemnat legatar universal nu ar fi probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament autentic Georgyana22 Georgyana22 Testament autentic Bună ziua!. Am un testament autentic lăsat de la bunica și bunicul meu făcut în anul 1996. Din păcate ei au decedat,având 2 copii ... (vezi toată discuția)
Testament Iercan_Lavinia Iercan_Lavinia buna ziua, in urmatoarea situatie, este bine cum s-a procedat? am fost crescuta , intretinuta si am stat la matusa (sora tatalui meu) si sotul ei-unchiul ... (vezi toată discuția)
Mostenire prin testament ASPAZIA ASPAZIA Mentionez ca sunt legatara universala a tuturor bunurilor mobile si imobile ale persoanei care m-a crescut. Am fost in tutela dansei pina la terminarea ... (vezi toată discuția)