avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... materii noi?

tind sa cred ca la examenul din august taxa va fi mai mare decat 3.500.000 Rol :)
In INM vor intra doar cei profesionisti! Nu inteleg de ce va faceti atatea probleme! Probabil va stiti ca fiind incompetenti!!! .-)))))) . De altfel ca o mica remarca pe langa subiect observ ca mesajele postate in acest forum in marea lor majoritate sunt evazive si lipsite de substanta teoretica ceea ce denota lacunara pregatire a pretinsilor juristi cu sute de mesaje la activ pe acest forum.
IN INM nu intra oricine. Doar cei buni si mai putin cei pilosi. Spun mai putin pt ca din pacate au existat si unele cazuri nefericite, insa cu totul izolat.
Dimpotriva, cei care isi fac de pe acum probleme in legatura cu concursul de admitere la INM sunt tinerii absolventi care iau problema foarte in serios. Uita-te, mister Anonim, la notele care se obtin la un concurs INM si la notele care se obtin de "profesionistii" cu 5 ani vechime.
Perfect adevarat. Eu ce spuneam? Doar cei competenti vor intra. A te preocupa nu inseamna a excela!!!
Mai Anonim,dar ce ai sarit frate asa,ca ars?Ti-a trebuit mult timp de gandire ca sa ajungi la verdictul asta?Ai prea mult tupeu si putine argumente sa ii faci pe cei care isi manifesta interesul si cer ajutorul"incompetenti",nu crezi?
In primul rand intrebarile nu au nici o legatura cu adevaratele cunostinte,cele care se vor evalua la examen.Iar in al doilea rand ce "substanta "astepti tu sa aiba niste simple intrebari"tehnice"?
De altfel toti suntem constienti ca la INM intra doar cei mai buni si tocmai interesul acesta manifestat cu privire la orice zvon dovedeste dorinta de atingere a acestui nivel,pentru o pregatire conform cerintelor.
Desi nu am vrut la inceput sa iti raspund la mesaj m-a iritat prea mult atitudinea asta a ta si nu am putut rezista tentatiei.
sa rezist tentatiei.

Alte discuții în legătură

Inm flaviusnet flaviusnet avem programa pt examenul de admitere la inm pe anul 2005.cica se da si un test de logica...era cazul (vezi toată discuția)
A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici??? mattei_d mattei_d Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ... (vezi toată discuția)
Felicitari celor de la inm Un examen de toata jena si un mod de corectare care mi-a demonstrat un singur lucru : ca nu imi mai doresc sa fiu magistrat. (vezi toată discuția)