avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plangere impotriva unui contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plangere impotriva unui contabil

buna seara,as dori sa depun o plangere impotriva unui contabil,ma puteti ajuta si indruma unde sa fac plangerea?
contabilul a fost contabilul firmei mele,eu am vrut incetarea contractului dintre noi,si acum nu imi da toate actele firmei,eu cred ca nu este normal
Cel mai recent răspuns: radumuresan , utilizator 12:26, 19 Iunie 2013
Multumesc pentru raspuns!

Suntem totusi pe avocatnet, as fi vrut si o parere juridica, daca este cineva specializat pe drept contractual.
O zi buna!
Suntem totusi pe avocatnet, as fi vrut si o parere juridica, daca este cineva specializat pe drept contractual.
O zi buna!

TOTUSI, o parere juridica asupra ce? Daca puteti actiona in judecata un partener de afaceri? DA puteti (nu trebuie sa fii specializat pe drept comercial ca sa stii asta)
Aveti contract? Ce clauze aveti stipulate in contract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In fata cui raspund contabilii? c.han c.han Contabilii nu au nici o responsabilitate pentru greselile lor? Noua ne-a creat probleme cu vectorul fiscal, declaratiile trebuiau depuse lunar si s-au facut ... (vezi toată discuția)
Probleme cu contabila, nu mai raspunde la tel, nu mai vrea sa dea actele, servicii incomplete Alexandru Laurentiu Alexandru Laurentiu Buna ziua, Am o situatie cu contabila si sper sa ma puteti sfatui cu ce as putea face sa rezolv situatia. Pt a avea un pic de context am sa va fac un mic ... (vezi toată discuția)
Bilanturi nedepuse, documente pierdute Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, Am urmatoarea speta pentru care as avea nevoie de opinii: Am preluat o societate infiintata in 2011. Societatea nu figureaza pe Ministerul de ... (vezi toată discuția)