avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenzi circulatie vechi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzi circulatie vechi

Buna ziua,

imi tot vin pe adresa mamei mele 3 amenzi din 2006/2007 , perioada in care aveam buletin pe orasul Oltenita, Jud Calarasi.

Acum am domiciliul in Bucuresti.

Mentionez ca am platit 100% acele amenzi, dar nu mai am documentele care atesta faptul ca am platit!

Cum sa procedez,

Cu Stima,

Ionut
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:12, 13 Iunie 2013
Daca retineti unitatea unde ati achitat amenzile,solicitati oficial document inlocuitor al chitantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! am nevoie de un răspuns: de ce nu beneficiez de șomaj? daneluta daneluta Buna ziua.Ma numesc Adorian Daniela si vreau sa ma lamuriti cu o problema .Sunt de profesie farmacista si am avut domiciliul in Com Manastirea Jud calarasi.In ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatarea reabilitarii luissiana luissiana Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am o SP emisa in 2007 de Jud din Urziceni, amenda penala (achitata la trezorerie) si cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Rovinieta-amenda NeluBuda NeluBuda Am primit o amenda contraventionala in valoare de 250lei pentru ca nu aveam rovinieta.Am circulat fara rovinieta in data de 10.04.2014 si am primit instintarea ... (vezi toată discuția)