avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de indemnizatie pentru CCC daca urmez ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de indemnizatie pentru CCC daca urmez cursurile unei scoli postliceala?

Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman insarcinata dupa ce incep cursurile pot continua cursurile dupa nastere si daca beneficiez de indemnizatia pentru maternitate? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:05, 12 Martie 2024
Doresc sa stiu daca prumesc indemnizație in conditiile in care incep posliceala in septembrie,rămân insarcinata in decembrie același an si nasc in septembrie anul urmator,adica la începutul anului 2 de studii. De asemenea doresc sa stiu daca este o limita de varsta pentru a invata la o postliceala si de a primi indemnizație,in acelasi timp.


1. Pentru CCC = raspuns Da

2. Pentru limita de varsta ... nu exista text de lege care sa conditioneze frecventarea unei postliceale doar pana la o anumita avrsta.
Vă mulțumesc!
Bună ziua! Am și eu o întrebare, daca sunt insărcinată în anul 3 de postliceală, în august termin postliceala și urmează să nasc în octombrie, pot beneficia de CCC?
Mulțumesc frumos, sper din tot sufletul să mă puteți ajuta.
Numai daca postliceala este la zi.
Am înțeles, pentru asta dacă termin în august și nasc în octombrie-noiembrie, pe luniile septembrie/octombire trebuie să depun actele pentru somaj sau nu este o problemă dacă termin în august și nasc în octombrie?
Mulțumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala lauramateescu lauramateescu Buna ziua, sunt insarcinata in 39 saptamani, am 25 ani si sunt eleva la postliceala la cursuri de zi, scoala de stat. Data probabila a nasterii este 28 iunie ... (vezi toată discuția)
Mama studenta - indemnizatie pentru cresterea copilului mihaelahansen mihaelahansen Buna ziua! Numele meu este Mihaela si sunt insarcinata in 12 saptamani (3 luni). Momentan nu lucrez, insa sunt studenta la zi, forma de invatamant cu taxa , ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului s.stefan s.stefan Buna ziua Sotia mea a terminat in luna iulie a anului 2013, cursurile de zi a unei forme de invatamant superior. In toamna aceluiasi an, a inceput cursurile ... (vezi toată discuția)