avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

O persoana care este parte dintr-un proces de iesire din indiviziune POATE CERE sa copieze unele documente de la dosarul din tribunal , pe care sa le studieze si care sa-l ajute sa ia o decizie corecta ?
O zi buna !
Cu respect , Petrica Leah
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 07:23, 14 Iunie 2013
Puteti merge la arhiva in timpul programului cu publicul sa solicitati dosarul in care sunteti parte pt studiu.Aveti nevoie de act identitate si o cerere studiu dosar pe care o puteti scrie dvs sau procura de la punctele cu xerox din cadrul binstantei respective
Da. Depuneti o cerere in care specificati numarul paginilor pe care doriti sa le copiati.
Parerea mea e ca ar fi bine sa copiati tot dosarul, mai ales daca doriti sa aflati si opinia altor persoane in legatura cu acea cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in instanta Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata , Sunt chemat in instanta , ca parat , intr-un dosar de iesire din indiviziune . As dori sa stiu ce acte sunt depuse la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu grefierii Mihaela Elena Mihaela Elena Buna ziua! Ca mai tot avocatul care se respecta, mai merg si eu pe la arhivele instantelor. Azi, am fost, la VII - comercial la TMB. Nu mica mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Pot copia acte din orice dosar civil aflat in curs de judecata daca nu sunt parte in el? EscaLa EscaLa Pot copia acte din orice dosar civil aflat in curs de judecata daca nu sunt parte in el? Conform carui articol din ce lege sau regulament? Multumesc (vezi toată discuția)