avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restituirea indemnizatiei pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restituirea indemnizatiei pentru cresterea copilului

inainde de a ramane insarcinata pe langa locul de munca eram si agent de asigurari dupa ce am nascut, nu am mai facut nici o asigurare, dar ca sa nu imi pierd clienti cei de la asigurari au incheiat in numele meu iar acum am primit o instiintare ca trebuie sa restitui indemnizatia pentru cresterea copilului in lunile in care sau incheiat asigurari. ce pot face? nu imi permit sa restitui suma de bani. va multumesc
Cel mai recent răspuns: alina_mirela00 , utilizator 08:01, 16 Iunie 2013
daca sunteti inregistrata cu venituri pe lunile respective eu zic ca nu aveti ce face decat sa platiti.
multumesc pentru raspuns.
in aceeasi situatie m-am aflat si eu in ultimile 4 luni in care luam indemnizatie pentru copil , singura diferenta este ca eu chiar am incheiat polite pe numele meu.am primit instiintare de la AJPIS , am fost la ei cu o adeverinta de venit de la firma de asigurari pe perioada cat am fost agent la ei si s-a suprapus cu indemnizatia , ei mi-au calculat ce suma am de inapoiat , m-am aunutat , dupa care am mers la ei si mi-am luat angajamentul ca in fieare luna sa platesc intr-un cont o suma de bani pe care am ales-o eu pana la incetarea debitului. ideea e ca cel mai bine sa platesti pentru ca nu e de joaca cu statul....intotdeauna iese in castig

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa restitui indemnizatia crestere copil fiindca aveam contract de mandat cu o firma de asigurari alina_mirela00 alina_mirela00 buna ziua. am nevoie de niste indrumari si sfaturi va rog. in august 2010 am nascut un baietel , iar din octombrie 2010 -august 2012 am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Mi s-a oprit indemnizatia de crestere copil si alocatia de stat. cui pot sa ma adresez? alina_mirela00 alina_mirela00 buna ziua! problema mea este urmatoarea in 2010 am intrat in indemnizatie pentru crestere copil pana in 2012. in ultimile trei luni in care luam ... (vezi toată discuția)
Stimulent necuvenit annamari1 annamari1 Buna ziua , Am fost angajata la o firma italiana ca traducator mai mult de zece ani.Am optat pentru concediu de crestere copil pentru un an.Am stat acasa ... (vezi toată discuția)