inainde de a ramane insarcinata pe langa locul de munca eram si agent de asigurari dupa ce am nascut, nu am mai facut nici o asigurare, dar ca sa nu imi pierd clienti cei de la asigurari au incheiat in numele meu iar acum am primit o instiintare ca trebuie sa restitui indemnizatia pentru cresterea copilului in lunile in care sau incheiat asigurari. ce pot face? nu imi permit sa restitui suma de bani. va multumesc
in aceeasi situatie m-am aflat si eu in ultimile 4 luni in care luam indemnizatie pentru copil , singura diferenta este ca eu chiar am incheiat polite pe numele meu.am primit instiintare de la AJPIS , am fost la ei cu o adeverinta de venit de la firma de asigurari pe perioada cat am fost agent la ei si s-a suprapus cu indemnizatia , ei mi-au calculat ce suma am de inapoiat , m-am aunutat , dupa care am mers la ei si mi-am luat angajamentul ca in fieare luna sa platesc intr-un cont o suma de bani pe care am ales-o eu pana la incetarea debitului. ideea e ca cel mai bine sa platesti pentru ca nu e de joaca cu statul....intotdeauna iese in castig