avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Subiect: reparatii zone comune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Subiect: reparatii zone comune

Din cite stiu, reparatiile pe zone comune se fac in functie de procentul inscris in contract. Exista o lege in acest sens care sa spuna explicit acest lucru si care sa se refere inclusiv la case cu mai multe apartamente si nu numai la blocuri?

Mentionez ca este vorba de o casa cu 3 apartamente iar proprietarii nu sint consitutiti in asociatie.

Multumesc,

Cristian


Cel mai recent răspuns: David & Zanescu S.C.P.A. , Avocat 21:46, 14 Iunie 2013
In functie de cota-parte indiviza (din contract ). Coproprietatea fortata este reglementata de art 646-658 cod civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii zone comune cristian_cojocaru cristian_cojocaru Din cite stiu, reparatiile pe zone comune se fac in functie de procentul inscris in contract. Exista o lege in acest sens care sa spuna explicit acest lucru si ... (vezi toată discuția)
Divizare asociatie de proprietari alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 Asociatia de Proprietari din care fac parte , doreste sa se divida, astfel ca o scara se va constitui in Asociatie de Proprietari separata . Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii pe scara, nu este asociatie de proprietari Cristina7979 Cristina7979 Am cumparat anul trecut un apartament. Nu exista asociatie de proprietari, toti vecinii de pe scara s-au retras din asociatia de proprietari cu ani in urma, ... (vezi toată discuția)