Buna ziua,ma adresez in numele la o prietena a mea.Are doi copii,sotul este plecat in Strainatate,a gasit alta persoana acolo,nu vrea sa divorteze ,insa prietena mea un mai rezista presiuni situatie in care este,si vrea sa divorteze .De moment lunar trimite bani pentru intretinerea copiilor,prietena mea ,crede ca curand no sa-i mai trimita .Ce sanse are prietena mea,poate pastra copii, chiar daca nu are servici momentan?Exista posibilitatea sa ramana cu unul si sotul cu celalat copil?Va rog indrumati-ma ,ce trebuie sa faca cel mai bine pentru ea si copii daca nu ajung la o intelegere.Multumesc!!!
primul pas ar fi sa accepte orice job chiar si de moement care i se ofera ...ppt ca daca sotul din strainatate nu mai trimite bani sau trimite mai putin....din ce va trai userul cu cei 2 copii ?
Exact, daca nenea se supara ei ce mananca? Daca mama nu-i poate hrani, e normal ca o instanta sa-i lase copiii?
Sunt sanse, dar foarte mici.
Nu inteleg care e presiunea.
Prima etapa e sa se informeze. Personal.
Ajutati-ma cu un sfat
ionela86
Traiesc cu un barbat de 8 ani,de 3 ani el a divortat,are 2 minori aflati in custodia fostei.Ea a plecat in strainatate unde lucreaza si si-a cumparat o casa.In ... (vezi toată discuția)