avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu doi copii!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu doi copii!

Buna ziua,ma adresez in numele la o prietena a mea.Are doi copii,sotul este plecat in Strainatate,a gasit alta persoana acolo,nu vrea sa divorteze ,insa prietena mea un mai rezista presiuni situatie in care este,si vrea sa divorteze .De moment lunar trimite bani pentru intretinerea copiilor,prietena mea ,crede ca curand no sa-i mai trimita .Ce sanse are prietena mea,poate pastra copii, chiar daca nu are servici momentan?Exista posibilitatea sa ramana cu unul si sotul cu celalat copil?Va rog indrumati-ma ,ce trebuie sa faca cel mai bine pentru ea si copii daca nu ajung la o intelegere.Multumesc!!!
Ar fi bine sa ajunga la o intelegere prealabila. In caz de divort , instanta de tutela va hotari tinand seama de interesul minorilor.
primul pas ar fi sa accepte orice job chiar si de moement care i se ofera ...ppt ca daca sotul din strainatate nu mai trimite bani sau trimite mai putin....din ce va trai userul cu cei 2 copii ?
Exact, daca nenea se supara ei ce mananca? Daca mama nu-i poate hrani, e normal ca o instanta sa-i lase copiii?
Sunt sanse, dar foarte mici.
Nu inteleg care e presiunea.
Prima etapa e sa se informeze. Personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma cu un sfat ionela86 ionela86 Traiesc cu un barbat de 8 ani,de 3 ani el a divortat,are 2 minori aflati in custodia fostei.Ea a plecat in strainatate unde lucreaza si si-a cumparat o casa.In ... (vezi toată discuția)
Abandonul de familie eu.iulia41@yahoo.com eu.iulia41@yahoo.com daca plec in strainatate la munca sotul meu ar putea sa faca plingere de abandon de familie avind in vedere ca nu este de acord cu aceastaplecare si ca ... (vezi toată discuția)
Exista vreo solutie legala?!? pensie alimentara din strainatate eliana10 eliana10 buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie si as dori sa stiu daca am vreo solutie: sotul meu lucreaza in strainatate de aprox. 2 ani, eu ramanand acasa cu doi ... (vezi toată discuția)