avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Traficul de influenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Traficul de influenta

buna ziua! sunt intr-un proces cu o familie care ocupa functii publice importante,suntem si parati si reclamanti. am angajat unul din cei mai buni avocati,dar cu toate acestea,traficul de influienta este foarte mare,lucru confirmat si de avocat. Toate persoanele care au contact cu acest dosar sunt influientate de catre aceasta familie:experti,martori,judecatori. vreau sa stiu ce masuri se pot lua ptr acestia,deoarece abuzeaza si se folosesc de functiile lor in acest dosar.M-am gandit sa informez mass-media,poate in acest fel nu o sa mai functioneze traficul de influienta si sa fac plangere penala expertilor! va multumesc anticipat!
E posibil ca povestea dvs sa nu intereseze presa si chiar daca ar fi interesata o eventuala ancheta jurnalistica sau un articol publicat nu poate influenta o solutie a instantei.Vorbiti cu av dvs si formulati o cerere de stramutare pe motiv de banuiala legitima.
In acelasi sens ma gandeam si eu, spre o stramutare a dosarului.
multumesc frumos pentru raspuns!
Va rog insistent sa ma indrumati in a-mi demonstra dreptatea! Expertul topometric desemnat de instanta a fost la fata locului si a vazut realitatea,dar in raportul de expertiza a scris contrariul! DE ce?CE l-a determinat sa minta?
Ultima modificare: Duminică, 16 Iunie 2013
Admin, administrator
... atunci poate luati in calcul o eventuala plangere la DNA pentru trafic de influenta impotriva respectivelor persoane!
... nu se stie ce se poate intampla... :)

Oricum, o cerere de stramutare a dosarului puteti incerca sa o faceti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de influenta- caut avocat reb2000 reb2000 buna ziua! am un proces pe rol si una dintre parti e o persoana f influienta...As dori un avocat \\\\"legist\\\\" care nu poate si nu se lasa influientat de ... (vezi toată discuția)
Poate fi solicitata stramutarea unui dosar de judecata catre o alta instanta din alt judet ? ContSters365439 ContSters365439 Doresc un raspuns va rog. Sunt din Suceava si as dori sa solicit stramutarea dosarului la Bucuresti sau in alt oras. Poate fi posibila stramutarea ? Sau, se ... (vezi toată discuția)