avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La ce infractiune se poate incadra doamna director cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La ce infractiune se poate incadra doamna director cu privire la afirmatiile jurnalistei si daca pot cere DNA SA cerceteze acest caz?

Buna ziua
O doamna jurnalista sustine in presa ca protectia copilului i-a pus la dispozitie documente si inscrisuri oficiale din dosarul de reintegrare al fiului meu protectia copilului mi-a raspuns in scris spunandu-mi ca nu a pus la dispozitie inscrisuri oficiale si documente acestei jurnaliste asadar afirmatiile Directoarei de la protectia copilului sunt contrazise de aceasta jurnalista intrebare la ce infractiune se poate incadra doamna director cu privire la afirmatiile jurnalistei si daca pot cere DNA SA cerceteze acest caz?
Cel mai recent răspuns: eusaisapte , utilizator 12:34, 14 Ianuarie 2016
Regula nescrisa in jurnalism este sa nu dezvalui niciodata sursele, astfel ca si in conditiile in care ar fi fost adevarat, nu trebuiau sa apara nume in mass-media.
Diferenta intre Doamna Directoare si jurnalista, este ca de la prima ati primit un inscris care atesta ca nu au fost dezvaluite informatii (inscrisuri, documente) iar de la jurnalista nu aveti decat afirmatiile ei publice. Daca, jurnalista a avut alta sursa decat Doamna Directoare? Ii aduceti atingeri demnitatii, onoarei si reputatiei si a puteti trezi dvs. cu un proces
DNA se ocupa de fapte de coruptie cum ar fi luarea de mita, darea de mita si traficul de influenta. Daca faceti plangere la DNA o sa-si decline competenta in favoarea altui parchet, sau o sa claseze plangerea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate - recunoastere copil contestata de mama, dosar penal Roman85 Roman85 Subsemnatul [editat date personale], vă prezint următorul caz: La data de 01.10.2014 subsemnatul l-am recunoscut, printr-o declaraţie notarială, pe minorul ... (vezi toată discuția)
Multiple incalcari ale codului muncii AdrianHanz0 AdrianHanz0 Sunt angajat de aproximativ 7 luni prin contract individual de munca la o fabrica. Datorita segmentului pe care se profileaza fabrica toti angajatii, exceptand ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara : mustrare scrisa ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Am primit vineri sanctiunea disciplinara . Toate presupusele abateri disciplinare ori sunt interpretate gresit ori nu exista . Acum este ... (vezi toată discuția)