avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ajutor - un vecin vrea anularea autorizatiei de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ajutor - un vecin vrea anularea autorizatiei de construire

am construit un imobi cu autorizatie de construire receptionat intabuat, si cineva un vecin ma dat in judecata pentru anuarea autorizatiei de construire pe motiv ca nu trebuia ca primaria nu trebuia sa imi elibereze autorizatiei de construire cu mansarda
mentionez ca nu e vecin cu mine sta la circa 60m fata de constructia mea . ce sa fac? si ce efecte ar avea anuarea autorizatiei de construire daca imobilul e terminat
Cel mai recent răspuns: David & Zanescu S.C.P.A. , Avocat 21:48, 16 Iunie 2013
De principiu ,daca prin constructia edificata nu-i este lezat dreptul de proprietate nu are interes juridic in promovarea unei actiuni in anularea autorizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de extindere garaj din lemn ionchilalau ionchilalau Buna seara.Va rog sa-mi raspundeti daca un garaj din lemn construit in 1990,fara autorizatie de constructie a fost prins in actul de vanzare-cumparare,este ... (vezi toată discuția)
Se poate elibera autorizatia de construire in cazul existentei unui litigiu? itshare74 itshare74 Buna ziua! In primul rand, litigiul nu priveste titlul de proprietate/terenul, ci o suprafata din terenul nostru pe care unul din vecini a edificat o ... (vezi toată discuția)
Proces cu primăria pentru modificare proiect pod circulabil in mansarda.am construit între anii 2007-2011 o casa pentru care am avut ... mirve mirve Am construit între anii 2007-2011 o casa pentru care am avut autorizație de construire. Casa este și acum la rosu, pentru că in perioada dupa 2011 nu am ... (vezi toată discuția)