avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna.As avea si eu o intrebare.Nu prea vb cu avocata mea,din motiv ca eu nu sunt in tara,dar mi-am verificat dosarul si am vazut ca imi admite cererea iar apoi finantele au facut recurs.Intrebarea mea este:O sa pierd daca ei fac acest recurs?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:22, 16 Iunie 2013
NU neaparat. De unde aceasta teama?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs sau apel? hannia hannia la finalul hotararii date de instanta de fond se arata ca decizia poate fi atacata cu recurs.Intrebarea mea este.Primul pas nu este apelul?Ma puteti lamuri cu ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am la recurs la o contopire de pedespse? mely_mely16 mely_mely16 buna as dori sa aflu ce sanse ar if in recurs ca contopirea de pedepse sa se admita mentionez ca sunt 2 fapte un furt in 2007 in primavara si o talharie ... (vezi toată discuția)
Am vreo sansa daca fac recurs? chiriloiionut chiriloiionut Buna stimabililor. Am o mare rugaminte pentru cunoscatorii in cauza.Mi s-a suspendat permisul pentru 30 de zile din cauza ca intr- o noapte am depasit o ... (vezi toată discuția)